Gümüşdöven Köyü İlkokulu
Gümüşdöven Köyü Adilcevaz/Bitlis
(0434) 324 13 10 90 507 131 90 17

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda öğrenci yetiştiren Emrullah Efendi İlköğretim Okulunda, teknolojiden hem eğitim hem de sosyal açıdan etkin şekilde faydalanabilen, çevreci, bilgi çağının gereklerinin yerine getirebilen, dünya Ülkerliyle eşdeğer kurumlarda bilgi ve teknolojide rekabet edebilir duruma gelebilen, tüm öğrenci ve çalışmalarının teknolojiden faydalanmasını sağlayan, bilgiye istedikleri an ulaşmalarını sağlayacak ve bu konuda kendini sürekli yenileyen, gelişmeleri takip eden kaliteli seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Büyük Atatürk´ün ilke ve inkılapları ışığında; Güzel Türkçemizi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir Türk vatandaşı olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünden hayata ve orta öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorguluyan, uyumlu, düşünen, çevreci bireyler yetiştirmektir. Okulumuz her zaman tercih edilen, gelişen değişen, programlara açık, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen"eğitim teknolojilerinden en üst düzeyde faydalanmayı hedef alan"çağdaş insan olmanın onurunu taşıyan, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yöntemi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile "Çağdaş Okul"modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır.

Normal

08.40-02.30